Üniversitemiz 2022 Yılı Kalite Eylem Planı Akademik ve İdari Birimler ile Paylaşıldı

2021 yılında hazırlık süreci başlayan Trakya Üniversitesi Kalite Eylem Planı, Üniversitemiz akademik ve idari birimlerinin görüşleri alınmak suretiyle Kalite Komisyonu ile Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASGEM) üyelerinden oluşan yedi kişilik “Kalite Çalışma Grubu” tarafından tamamlandı.

2022 yılı itibariyle yürürlüğe koyulan Kalite Eylem Planı, 2 Şubat 2022 tarihli çevrimiçi toplantıda Birim Kalite Komisyonu ve Kalite Temsilcileri ile paylaşıldı. Plan’da öngörülen eylem veya eylemler çerçevesinde her birimin planladığı ve/veya gerçekleştirdiği faaliyetleri içeren “Plan Değerlendirme Raporu”nu Rektörlüğe sunmaları gerekliliği vurgulandı.

Toplantı kapsamında Kalite Eylem Planı’nın yanı sıra birimlerin 2021 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) hazırlarken dikkat etmeleri gereken hususlara da yer verildi.

Toplantı birimlerden gelen soru, görüş ve öneriler ile sona erdi.

Üniversitemiz 2022 Yılı Kalite Eylem Planı'na buradan ulaşabilirsiniz.

Toplantı video kaydına ulaşmak için tıklayınız.

ResimResimResimResimResimResim
Bu içerik 03.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 446 kez okundu.