Strateji ve Kalite Toplantısı

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Ak başkanlığındaki Yükseköğretim Kalite Kurulu 1-3 Kasım 2017 tarihlerinde üniversitemizde değerlendirmelerde bulunmuştur. Değerlendirmelerin son günü Yükseköğretim Kalite Kurulu üyeleri önerilerini bildirmiştir. Bu doğrultuda 13 Kasım 2017 tarihinde Rektörümüz Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu başkanlığında Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Cem Uzun, Genel Sekreter V. Ahmet Sezgin, Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Mahmut Güler ile Stratejik Plan ve Kalite Çalışma Grubu üyeleri Yrd.Doç.Dr. Seyhan Bilir Güler, Yrd.Doç.Dr. Yasemin Koldere Akın, Öğr.Gör.Dr. Sedef Zeyrekli Yaş, Arş.Gör.Dr. Işıl Usta, Arş.Gör.Dr. Serol Karalar yol haritası belirlemek üzere bir araya gelmişlerdir. Toplantıda üniversitemizin kalite ve hesap verilebilirlik politikaları görüşülmüş olup Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun önerilerini hayata geçirme hususunda nelerin yapılabileceği planlanmıştır.
Bu içerik 13.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1106 kez okundu.