Merkezimiz Hizmet İçi Eğitim Programı Kapsamında İkinci Eğitimini Gerçekleştirdi

Merkezimiz ve Personel Daire Başkanlığı iş birliği ile Üniversitemiz idari personeline yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında planlanan eğitimlerin ikincisi 26 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşmiştir. Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Işıl USTA KARA yönetiminde gerçekleşen “Yönetici Geliştirme ve Liderlik” konulu eğitim kapsamında çalışanların iş ortamı ve şartlarına ilişkin beklentilerinin karşılanması, gelişimlerine önem verilmesi, örgütte etkili bir liderlik sürecinin gerçekleşmesinin çalışanların davranışlarını olumlu yönde etkileyebileceğine ve böylece bir örgütte lider davranışının örgüt kültürünün bir parçası olarak başat rolü oynadığına değinilmiştir.

Eğitiminin sonunda Merkezimizin 2020 yılı içerisinde Üniversitemiz akademik ve idari personeline yönelik gerçekleştirdiği “Liderlik Anketi” sonuçları katılımcılar ile paylaşılmıştır. Anket sonuçlarına ilişkin ayrıntılı bilgiye (https://kalite.trakya.edu.tr/pages/ic-ve-dis-paydas-anketleri) bağlantı adresinden ulaşılabilmektedir.

Eğitimlerimiz 2020 yılı Ocak ayı içerisinde Üniversitemiz idari personeline yönelik yapılan “Hizmet İçi Eğitim İhtiyaç Analizi Anketi” kapsamında elde edilen sonuçlar ışığında personel talepleri dikkate alınarak düzenlenmiş olup Kasım ve Aralık aylarında sürdürülmeye devam edecektir.

ResimResimResimResimResim
Bu içerik 10.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 834 kez okundu.