Merkezimiz Dış Paydaşlar ile Toplantısını Gerçekleştirdi

Merkezimiz, Üniversitemizin misyon ve vizyonu çerçevesinde kalite süreçleri, eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme alanları ile toplumsal katkı faaliyetlerine yönelik belirlediği hedefleri gerçekleştirebilmek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunabilmek amacıyla Edirne kenti ve Trakya Bölgesinde faaliyette bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sanayi kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile 26 Kasım 2020 tarihinde "Dış Paydaş Toplantısı" düzenlemiştir.

Toplantıya Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı, Trakya Kalkınma Ajansı, Edirne Eczacı Odası, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği temsilcileri katılmıştır.

Toplantı kapsamında katılımcılar Üniversitemiz ile faaliyet ve tecrübelerini paylaşmış, Üniversitemizin kent ve bölge sorunlarına yönelik ürettiği çözümler ve Üniversitemiz işbirliği ile yürütülen faaliyetlerin önemini vurgulamışlardır. Bu doğrultuda özellikle üniversite-sanayi işbirliğinin artırılması, kişisel ve mesleki eğitimlerin düzenlenmesi, sağlık turizmine yönelik adımların atılması ve her alanda ilişkilerin geliştirilmesi için iletişim ağını güçlendirmeye yönelik öneriler sunmuşlardır.

Ayrıca tüm katılımcıların üniversitemiz yönetim ve faaliyetlerine ilişkin beklentilerini ve geri bildirimlerini almak üzere toplantı kapsamında hazırlanan “soru formu” katılımcılara e-mail aracılığıyla iletilmiştir. Üniversitemiz, katılımcı bir anlayış çerçevesinde dış paydaşlardan alınan görüşler neticesinde topluma katkı faaliyetlerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

ResimResimResimResimResimResim
Bu içerik 08.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 530 kez okundu.