Kalite Güvencesi Süreçlerinde Öğrenci Katılımı Farkındalık Semineri Yapıldı

Yükseköğretimde öğrencilerin kalite güvencesi çalışmalarına katılımlarını artırmak ve öğrenciler arasında kalite kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla Havsa Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile akademik ve idari personeline yönelik olarak 14 Aralık 2021 tarihinde “Kalite Güvencesi Farkındalığı konulu seminer düzenlendi.

Havsa Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi ve Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) ve Üniversitemizin öğrenci katılımı süreçlerine ilişkin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Yükseköğretimin önemli paydaşlarından olan öğrencilerin bu çalışmalarda aktif ve etkin bir katılım sağlayabilmeleri için izlenecek adımlar aktarıldı. Bu doğrultuda Dr. Öğr. Üyesi Sedef Zeyrekli Yaş, yükseköğretimde öğrencilerin kalite çalışmalarında söz sahibi olmaları ve kalite süreçlerinin gelişimine katkı sunmaları yönünde farkındalığın artırılmasının önemine değindi.

ResimResimResimResim

Bu içerik 15.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 384 kez okundu.