2023-2027 Dönemi Stratejik Plan Çalışmaları Kapsamında Eğitimin İkinci Aşaması Gerçekleştirildi

2023-2027 Dönemi Stratejik Plan hazırlık çalışmaları kapsamında Stratejik Plan Alt Çalışma Grubu tarafından “Stratejik Plan Birim Çalışma Grubu” üyelerine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan eğitimlerin ikincisi düzenlenmiştir.

Eğitim kapsamında Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Stratejik Plan Alt Çalışma Grubu Dr. Öğr. Üyesi Işıl USTA KARA  "Akademik Faaliyetler Analizi" ve "Yükseköğretim Sektörü Analizi" başlıkları içerisinde yer alan tabloların hazırlanması ve tablolar hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlara yer vermiştir.

Birimlerden gelen veriler ışığında üniversitenin güçlü ve zayıf yönleri ile üniversite dışında oluşabilecek fırsat ve tehditlerin belirlendiği GZFT Analizinin ana çerçevesinin belirleneceğine değinen Dr. Öğr. Üyesi Işıl USTA KARA, bu doğrultuda GZFT Listesi ve GZFT Stratejilerinin hazırlanacağını dile getirmiştir.

Eğitime ilişkin video kaydına aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz.

Eğitim Video Dosyası

ResimResimResimResimResimResim

Bu içerik 01.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 307 kez okundu.